top of page

Је некако успеа повторно да ги шокира сите


Је некако успеа повторно да ги шокира сите со отворената љубов кон Хитлер. Имено тоа не е прв пат да се случи: Кога гостуваше на TMZ пред неколку години, кога сите беа шокирани кога кажа дека „ропството било избор“ - новинарите кои биле присутни, сведочеа дека и во таа прилика ја изјавувал својата љубов кон Хитлер, но во монтажата го тргнале тој сегмент, веројатно од обзир кон неговото семејство. Што се обидува да направи и да постигне сега, тешко е да се каже, но вниманието за кое е констатно жеден, го добива во изобилство.


Гостуваше кај Алекс Џоунс: кој само што изгуби судски спор, кој го задолжи речиси 1 милијарда долари, поради неговото упорно тврдење дека масовното убиство во основното школо Сенди Хук било ...одглумено. Дури и тој беше шокиран од Кање Вест.


Еве го тричасовното гостување.


Comments


bottom of page