top of page

Ќерката на Eminem е небинарн...о?

Ќерка му на Eminem… ок, на македонски ќе нѝ треба малку навикнување: детето на Eminem кое беше Мишел, излезе како Стиви. Не-бинар-но? Небинарен/на? Кажа дека ќе оди со “тие/таа/тој” заменки во видео на Тикток, каде плачеше од среќа затоа што доаѓа на свое.


Во меѓувреме Eminem е еден од убедливо најтврдокорните хомофоби… и иако инсистира дека кога гo користи зборот faggot/fag не се однесува на квир луѓето, нѝ дава до ден-денес вакви бисери:

“My words are like a dagger with a jagged edge

That'll stab you in the head, whether you're a f-- or lez

Or a homosex, hermaph or a trans-a-vest

Pants or dress, hate f--s? The answer's yes

Homophobic? Nah, you're just heterophobic

Staring at my jeans, watching my genitals bulgin'

That's my motherfuckin' balls, you'd better let go of 'em”

Сега слично на неговиот врсник Matt Damon, ќе има шанса да учи од неговото дете.ความคิดเห็น


bottom of page