top of page

Cardi B “ја доби” јутјуберката Tasha K на суд

Јутјуберката #TashaK го растеше каналот врз грбот на #cardi … трачевите што ги раскажуваше беа грозни: дека има херпес, дека се проституирала се само дел од нив(во видеото приложивме некои од нив). Карди ја тужеше и сведочеше дека била во депресија, луѓе и оставале коментари да не ја бакнува ќерка ѝ… дека била суицидална- но конечно ѝ наплати 4 милиони ….па вие видете ps. Девојката во клипот се докажа дека само живеела во иста зграда и не се знаеле, самата Таша призна во судницата дека свесно лажела… но вечерва излезе со изјава индигнирана во стилот rage against the machine … па во твит ликуваше “ау па го скршивме инанет”Comentários


bottom of page