top of page

Charlamange сака да го потсети Kanye на еден момент

Реакциите на Кање гостувањето на подкастот Drink champs почнаа откако се раздени во САД… in order of appearance - еве што рекла Breakfast club, утринско радио шоу и подкаст како одговор на замерката дека се другарчиња со Џо Бајден..
bottom of page