top of page

Lena Duhnam e мажена жена!

Lena Duhnam се омажила со перувиано-британецот (што да правиме така го опишуваат!) Luis Felber во интимна (60 гости) свадба во Лондон. Lena отиде во Британија да снима филм пред цели неколку години и остана таму. Додека била во болница (имаше хисторектомија поради ендометроза-доста болна состојба на матката), тој ја запросил без да планира. “Зошто не го направиме тоа (ќе се земеме) некој ден, скорешен ден?”- и после 10-на месеци го оствариле муабетот. Lena од краткиот меден месец се јави на Инстаграм да ги искоментира коментарите за нејзиното тело: “Ме споредувате со мене кога последен пат бев на ТВ. Но тогаш бев несреќна, болна и во активна зависност”… Ние мислиме дека откако го доби HBO шоуто Девојки (Girls), а немаше ниту 25 години, јавноста се накостреши кон нејзината привилегираност. Нејзините родители се познати и богати њујоршки уметници, и таа антипатија и одбивност ја насочуваат на вечната тема за Лена - нејзиното тело, што секако не е во ред…


Kommentare


bottom of page