top of page

Pussy riot со нова музика


Пуси рајот „протестен арт колектив“ кој заврши во затвор во Сибир поради хулиганство, кога упаднаа во црква со панк перформанс и со тоа беа катапултирани на светската сцена - редовно се повикани на Си-Ен-Ен да коментираат вести од Русија, снимија сцена во House of Cards, во камео - имаат нова музика. И доколку во овој момент се фаќате за телефонот да го побарате Matriarchy Now за доза свеж фем панк - почекајте малку.


Matriarchy Now ќе ви се допадне доколку ви се допадна „I'm a barbie girl in a barbie world". Ќе ви се допадне доколку ви се допаѓаа русинките што ги запознавме на Евровизија Tattoo.

Гостува Биг Фрида на една од траките.


Толку.Comments


bottom of page