top of page

Нова Френк Оушн музика

една минута на неговиот ИГ стори...

14 ноем. 2023 г.

Френк Оушн објави на Инстаграм едноминутно парче од нова, необјавена песна.

Пејачот не сподели ниту една друга информација кој е познат по тоа што е повлечен и многу ретко објавува нова музика. Слушнете го подоле. Еве го текстот (веројатно)...На нас ни дава Вlood Orange...

bottom of page