top of page

ПиЕМЏи, СаботнаВечер, makka bar, epicentar

Саботна вечер пред Новата Година: сетови како музички огномети кои ќе ги осветлат сите клупски патеки

 Нова Година: ПиЕМЏи ја превзема сцената во македонски клупски Р....хај


САБОТА, убав ден, точно ПРЕД Нова Година - датумот што ќе го запаметеме како моментот кога ПиЕМЏи го презема кормилото да ве однесат во морето на некои идни носталгии (кои пиемџи со сигурност ќе се обидуваат да ги надминат). Во Макка Бар и Епицентар, сите сетови и битови ќе ги извозат вибрациите на прославата, која е во знакот на анти-носталгијата.


ПиЕМЏи - Живи клупски легенди


Повеќе од 3 децении, ПиЕМЏи го дефинираат звукот на клупската сцена, создавајќи искуства што се воглавно во сферата на легендарното. Оваа саботна вечер ќе биде спој на младост и искуство, со ПиЕМЏи како капетан на бродот, на епска музичка одисеја.


ДиЏеј лајнап


Демонстрацијата на тема ПОРАНО НЕ БЕШЕ БОЉЕ ќе ја водат


  • 🎧 Мирко Попов

  • 🎧 Дарко Јорданов

  • 🎧 Андреја Салпе

  • 🎧 Виолета Качакова

  • 🎧 Аудиоцигла (секси момак) и неговиот компањон

  • 🎧 Демиџ Контрол


Од 21 часот во Макка Бар, а потоа од полноќ и во Епицентар.


Гарантиран ПРОВОД


Целата вечер е посветена на ПИЕМЏИ, со гарантиран провод, смешки и магични моменти. Дами и господа, припремете се за музичко патување што ќе го разнежни вашето клупско срце.

Не пропуштајте ја ваквата клупска атмосфера - резервирајте билет веднаш и придружете ни се во предновогодишната еуфорија со ПиЕМЏи!

#ПиЕМЏиНоваГодина #КлупскаМагија #МакедонскиКлубскиРај #СаботнаВечер #МузичкоПатување
bottom of page