top of page

Доуп куќата промоција на албум во Излет кафе

Вечерва(8.10) во Излет кафе со коктели изработени по мерка на боибендот на часот - ќе се оддржи промоција на најновиот албум на Доуп куќата - Supergrub boiband! Во пресрет на слушачката сесија, излегоа со нов спот/сингл „ОК сум со тоа“ :

„Промоција на новиот албум SUPERGRUB BOiBAND - 08.10.2022 во Излет Кафе.

Голема благодарност до сите што учествуваа и беа дел од SUPERGRUB BOiBAND. Дојдете да се видиме, да го слушнеме и да се гушнеме. Албумот ќе биде достапен за продажба и бонус материјали ака merch (наскоро ќе бидат објавени).

Be there or be square “


Во овој момент (сабота попладне) албумот уште не е по стриминг сервисите, но трпеливо чекаме... Листата на коктели со кои ќе може да се мезиме додека ја слушаме новата доуп супергруб музика е следната:


„По повод промоцијата на албумот SUPERGRUB BOiBEND на Dope Kukjata, Izlet Kafe одлучија дека овој посебен BOiBEND треба да има посебна листа на пијачки🥂

Ivan Kostevski aka King Diego за шејкање!

• Garped - Archers,Baileys,Blue Curacao,Grenadine.

• Gasolina - Amaretto,Pineapple Juice,Lime Juice,TrippleSec,Grenadine.

• NE 1 - Captain Morgan Spiced, Southern Comfort.

• Silky Smooth - Campari,Stolichnaya,Malibu,Lemon Juice,Sparkling Water.

• SUPERGRUB BOiBAND - Whiskey,LimeJuice,Simple Syrup,Mango Purée,Coconut Liquor.

• Wonderful - Vermouth,Pineapple Juice,Raspberry Liquor,Lemon Juice,Archers.“bottom of page