top of page

Џоли-Питови дотерани и пораснати

Ангелина Џоли со децата се појавија на премиера на Елементал и ние сме шокирани!
Вчера се појави Госпожа Анѓа со децата и…. Тие веќе не се деца!!! 😭 во нашата глава се се уште како сликите подоле… првата реакција на Daily Mail беше: брејкинг њуз!! Shiloh е видена во фустан по прв пат!!! Нѐ потсетија дека Shiloh се идентификува како John и има “црногорски стил” (сака девојчето тренерки). Публицистите си ја завршија работата па веста ја преиначија: Zahara, најстарата ќерка на Jolie, носи Elie Saab халјина што мајка ѝ ја носела на Оскарите во 2014-та.. и ние би! (Добро, што се вестиве деновиве со халјините?!) Но за нас вистинската вест е дека поминале 15-на години за 2 минути … 😕


bottom of page