top of page

Da Baby - cancellation in process

Da baby сагата продолжува!Da baby го избриша извинувањето кон LGBTQ+ заедницата што го објави на социјалните мрежи. Од друга страна Kanye West ја тргна nah nah nah - соработка со Da baby, и 2Chainz од сите стриминг платформи. Како и поп ѕвездата Dua Lipa, во нивниот случај дуетот беше радиски хит и котираше на сите листи, па повлекувањето ја чинело веројатно доста пари.


За споредба, нашиот премиер кажа пред 100 камери и 200 микрофони “Нема еден педер да ја сруши владата”. Во одбрана му застанаа токму LGBTQ+ активистите, кои посочија дека “со вмро беше полошо”. Така демонстрираа со колку малку се задоволни.


bottom of page