top of page

Drake - почудно од фикција.


Овој коментар го направивме пред да ја дознаеме целата приказна. Имено…Наводно Дрејк и IG манекенката се запознале на Инстаграм, а двајцата решиле да се видат пред неколку недели. Манекенката и Дрејк имаа романтична средба, а она што се случи потоа беше па... ЛУДО.


По забавата, тие се вратија во неговата соба во хотелот. Малку пушеле трева, а тој ја прашал дали сака да има секс. Таа рече, дека тој посебно бил решен да биде јасно дека тоа што ќе се случи е консензуално - со обострана согласност. „ - после ова е експлицитно(нема зошто да одиме во толку детали) но приказната завршува со : тој призна дека истурил пакетче лут сос во кондомот за да ја убие спермата.
Сега манекенката на Инстаграм се заканува дека ќе го тужи Дрејк. Ние сме љубопитни по која основа? Како ќе објасни дека Дрејк има било каква одговорност за искористен кондом?!


bottom of page