top of page

Ye како нов човек!

Kanye откако го смени и легално името во Ye се чувствува како нов човек! Забележан е прво во Италија, па во Њу Јорк на аеродром … па на состанок и кафе со адвокатот на Trump, Michael Cohen … пс крокс чизмите му се ...
Comments


bottom of page