top of page

PS

Заврши роденденската забава на Чикаго, и Је отиде во Мајами да го снима албумот, а Ким е на Карибите од каде нѝ праќа строго контролирани фотографии. Откако ја фатија неспремна во Мексико пред неколку години (тврдеше дека додавале контраст на фотките за да изгледа дека има целулит) сигурни сме дека нема повеќе да ѝ се случи …. Си носи папараци фотограф со себе…

Пит Дејвидсон е во Статен Ајленд, Џесика (девојката на Кање е исто така во Њу Јорк)… а децата кој ги чува… ако може да му се верува на Кање : дадилки и камери.Comentarios


bottom of page