top of page

Брендот на Ријана - Фенти - конечно нѝ е достапен


Прво- Рири е бремена, и се чувствуваме среќни како за блиска другарка! Зошто? Затоа што кога кажува дека сите се вклучени во Fenty Beauty и Savage x Fenty, навистина тоа го мисли!

Тука во Дива им плачевме на стрпливиот customer support зошто не можеме да дојдеме до нив.. изненадување денес - порака: ”добредојдовте, сега испорачуваме и во Македонија па трк на шопинг!” Доколку сте загрижени за цените (посебно поради оние што препродаваат од странските Sephora продавници за дупло поголеми цени)- ако сте биле во MAC - Fenty се за нијанса поевтини! На распродажба цените се под 1000 денари- пудри, кармини и најбитно: Fenty Beauty испорачува и бесплатно! Savage x Fenty има експрес испорака за $33.

За долната облека во Savage X : има гаќички (super sexy) за 550денари заедно со прслук 1200 денари на распродажба, но и пижами, хеланки… веќе го покривме спектаклот од модно шоу што го зема местото на Victoria Secret шоуто!

се надеваме оваа дојава ќе ве упати на фенти сајтовите да се почастите: пандемискиот стрес е вистински!

bottom of page