top of page

Доаѓаат Оскарите: The Queen of Basketball

Номинација во категоријата краток документарен филм: Приказна за најдобрата жива кошаркарка Луси Харис, филм за кој Мајкл Џордан искоментирал “ме расплака”…
Comentarios


bottom of page