top of page

SZA SOS

SZA на настап на Saturday Night Live, каде што настапи со новиот сингл Shirt, го објави датумот кога албумот кој го очекуваме веќе пет години, конечно ќе излезе: 9/12 се појави на неколку кратки моменти позади нејзе. Таа ја постираше и насловницата, на нејзиниот Инстаграм која се чини дека е интерпретација на фамозната фотографија на Дијана во нејзините последни денови.bottom of page