okno baner
viber_image_2022-03-30_13-13-57-351.jpg
A6454F80-8E9D-4E3F-8A7D-32D8FEEEA1C2.jpeg
arno
5F26D583-900C-4203-9B7F-8E628A1A6586.jpeg
6536DE70-E0D3-4076-A984-50F965B3C850.jpeg

Привилегија на дивата мисла е - повремено лутање.  

Се приближуваме сѐ поблиску до сегментот, до делот од планот кој беше поентата на Дива уште пред да ја конципираме, пред да се склопи онака како што се излезе ви движење. Подкасти! 

Денеска конечно прејдовме во „про - план“ на подкаст хоустот, и со тоа се отклучија над 100-на часови достапни за снимање. Но -  Дива е и подкаст мрежа на Apple Podcasts а подкастите, Ај па утре па (личен журнал, од кревет  и од мал мозок, lofi) , и Жива вода конечно ги вдомивме (беа на сите платформи но ограничени со време и простор). Ги мислиме и стратегизираме и вложуваме повеќе од година, но дојде една возбудлива етапа: наоѓање на таленти, и креативци, кои веќе размислувале на темата, па и можеби имаат подкасти - да се вклучат на Дива подкаст мрежата, и без да потрошат над цела година во планирање, учење, дизајнирање.... да нѝ го препуштат тоа на нас. 

време е за подкасти